Wat vrouwen (echt) willen voor Moederdag

Lieve partners, het is bijna Moederdag! Een dag bij uitstek (ja net zoals andere dagen, dus waarom deze dag óók niet) om de moeder van je kind(eren) in het zonnetje te zetten. En ik weet het ik weet het; moeders zeggen vaak dat een zelfgemaakte knutsel prima volstaat als Moederdag cadeau. Trap er niet in mensen! Dat komt je duur te staan. Moeders willen namelijk zoveel meer dan dat alleen. Het allerliefst willen ze helemaal niks. Dus als je op zoek bent naar wat vrouwen willen voor Moederdag dan deel ik graag het beste cadeau voor Moederdag met je.

Beste cadeau voor Moederdag

Ja, je las het goed! NIKS. Dat moet te doen zijn toch? Om te voorkomen dat je hier niks van gaat bakken, zal ik je schetsen hoe zo’n cadeau er dan uit zal komen te zien voor haar:

Let op: elk onderdeel is essentieel! Afwijken op eigen risico.

Jullie worden wakker op zondagochtend 10 mei 2020 (pssst: Schrijf het nu meteen op.) en als ze aanstalten maakt om uit bed te gaan zeg jij kort en krachtig maar ook heel liefdevol: Niks er van! Willen de kinderen er gezellig bij in het grote bed? Weer moet je je van je beste kant laten zien en op tijd een Niks er van! er uit persen.

Gelukt? Held dat je bent! Terwijl moeders net doet of ze verder slaapt, vermaak jij je met het nageslacht. En ja, de televisie, iPad of whatever mag aan. Het moet wel leuk blijven tenslotte.

Net voor de kinderen uit elkaar spatten van ongeduld om hun zelfgemaakte knutsels te geven, ga je samen alvast het ontbijt voorbereiden. Hier mag ze namelijk zelf niks aan doen. Je dekt de tafel een beetje leuk (ontbijt op bed is alleen in films leuk) en gaan haar samen wakker maken. Met beleid.

Alles volgens plan verlopen? Dat sta je op dit punt gewoon al 5-0 voor. Nog even doorpakken!

Wat vrouwen willen voor Moederdag

Ook de rest van de dag zal in het teken staan van niks.

* Niks in het huishouden hoeven doen.
* Niks anders dan bij haar gezin zijn.
* Niks liever dan van jou horen hoe goed ze het doet als moeder.
* Niks beter dan merken hoe trots je op haar bent.

Cadeautip Moederdag

Hoewel ik niks echt het beste cadeau voor Moederdag vind, zal ik eerlijk met je zijn. Garantie dat alles vlekkeloos zal verlopen kan ik je niet geven. Wel de geruststelling dat je, mits je mijn instructies hebt gevolgd, echt je best hebt gedaan. En om nog eerlijker te zijn… dat is toch echt het allerbeste cadeau wat je de moeder van je kind(eren) kunt geven. En daar is niks van gelogen.


Top 3 Lees Tip:

Doe je graag inspiratie op op Pinterest? Met deze afbeelding bewaar je dit artikel daar op een bord.