Streaming tips: Klaar voor de zomer!

Hey mama! Wat goed dat jij nu even tijd voor jezelf neemt! Misschien ben je hier omdat je de Mama Me-Time Kit hebt besteld of omdat je deze blog toevallig tegen kwam. Hoe dan ook, wees welkom! De zomer komt er weer aan en dat betekent lange warme avonden, heerlijke drankjes en lekker eten. Vergeet alleen niet ook tijd voor jezelf te reserveren! Dit kun je bijvoorbeeld doen door lekker even een film of serie te kijken en daarom zet ik de leukste streaming tips voor deze zomer voor je op een rijtje!

Zomer standaards

Als we het hebben over zomerfilms en series, zijn er natuurlijk een aantal die niet in het lijstje mogen ontbreken. We kennen natuurlijk allemaal de Nederlandse films Toscaanse Bruiloft en Verliefd op Ibiza(beiden zowel Netflix als Videoland), die gegarandeerd zorgen voor die lekkere zomerse sfeer. Ook zag ik dat beide streamingdiensten ook de film van Costa hebben en Netflix zelfs de serie online heeft staan. OMG – laten we even teruggaan naar onze tienerjaren hopeloos dromend over de tijd dat wij ook nog zonder striae en flubberbuikjes in bikini over het strand liepen. 

En wil je echt even hopeloos romantisch doen, kijk je natuurlijk Letters To Juliet (Netflix en Videoland), Fallin Inn Love (Netflix) of natuurlijk onze all-time favorite The Notebook (Netflix).

Niet zo zoetsappig

Ik kan me zo voorstellen dat je geen zin hebt om de hele zomer naar kleffe romantische series en films te kijken. Daarom zocht ik ook wat steviger werk voor je uit! Neem bijvoorbeeld de film 1922 (Netflix), naar een novelle van Stephen King. De thrillerschrijver neemt je mee in een verhaal over een Amerikaanse farmer uit de Midwest die zijn vrouw vermoordt omdat ze toch liever naar de stad wil verhuizen en zijn tienerzoon overhaalt hem daarbij te helpen. Dat vinden wij alleen maar heel bijzonder…

Ook de serie White Lines (Netflix, 1 seizoen) is wat mij betreft een aanrader. Deze serie neemt je mee in de duistere achtergrond van het clubleven op Ibiza, waar Zoë, na de ontdekking van zijn lichaam, de mysterieuze verdwijning van haar broer probeert te onderzoeken. 

Zomerse Reality

Hou je van reality is de nieuwe serie van The Bachelorette zeker aan te raden. Kijk mee hoe influencer en actrice Gaby Blaaser zich onder de Zuid-Afrikaanse zon laat verleiden door een groep aantrekkelijke mannen. De vraagt blijft echter: zal ze in die groep haar ware liefde vinden? 

Wat ik ook nog een leuke tip vind om te delen is Selling Sunset (Netflix) waarin je wordt meegenomen door elitaire vrouwelijke makelaars die miljoenenvilla’s proberen te verkopen in LA. Gegarandeerd mooie plaatjes en natuurlijk de nodige catfights!


Shop hier heerlijke Bank & Buis producten.


Zelfontwikkeling en leerzaam

Mama Me-time staat natuurlijk ook voor jezelf ontwikkelen. Bekijk bijvoorbeeld de documentaire Becoming van former First Lady Michelle Obama. Zeker ook een aanrader als je het boek hebt gelezen. 

Wat ik zelf ook enorm ontspannend vind, zijn de National Geographic documentaires op Disney+. Wij gebruiken deze streamingdienst zeker niet alleen voor de kinderen. Op mijn kijklijstje staan bijvoorbeeld The Lost Tombe Of Alexander The Great en Tut’s Treasures – Hidden Secrets. Zo waan je je toch nog een beetje in de woestijn deze zomer!

Ik hoop je nu lekker op weg te hebben geholpen. Veel plezier met je Mama Me-Time!


Top 3 Leestip: