Review Stoorzender – Arjen Lubach

Het boek van Arjan Lubach Stoorzender

Kijk jij ook elke zondag naar Arjen Lubach? De manier waarop hij bepaalde onderwerpen ter sprake brengt, vind ik geweldig. Sinds kort heeft hij een boek en neemt hij je mee uit twee jaar van zijn leven

Zondag met Lubach

Op zondagavond kijk ik altijd “Zondag met Lubach”. Wat een geweldig programma. Op een grappige manier bespreekt hij toch pittige onderwerpen die Nederland bezig houdt. Hij zet je tot nadenken en laat vaak ook de andere kant zien. Arjen laat je kritisch nadenken over dingen. Toen ik zag dat Arjen ook een boek had, wilde ik die natuurlijk graag lezen! Is dit boek net zo leuk als zijn programma?

Schrijft zoals hij over komt op tv

Arjen neemt je in Stoorzender mee in het heden, maar ook zijn verleden komt aan bod. Op een manier zoals hij alleen is, zo is zijn boek ook geschreven. Hij is eerlijk, grappig en ontroerend tegelijk. Neemt geen blad voor zijn mond en is duidelijk. Het leest daarom ook lekker weg. Arjen schrijft zoals hij ook op tv over komt. Duidelijk met een vleugje humor.

Ook hartverwarmend en liefdevol

Wat je minder ziet op tv is dat hij ook een liefdevolle bonusvader kan zijn. Tussendoor lees je hoe hij vol liefde over zijn bonuskinderen en geliefde praat. Iets wat je niet ziet in zijn programma. Daar vind ik hem kritisch en vol humor. De dingen die hij schrijft ontroeren mij soms ook. Wat het boek juist die afwisseling geeft die ik zoek.

Een aanrader?

Is het boek van Arjan Lubach Stoorzender een aanrader? Jazeker. Vooral voor mensen die ook graag naar “Zondag met Lubach” kijken. Je leert de persoon Arjen kennen op een manier die je kent, maar ook op een verrassende andere manier. Het is een boek die je moet hebben. Geen zware literatuur, maar een boek over bepaalde delen uit zijn leven. Kopje thee erbij en lezen maar!