Mary-Lou Godfried

Je wilt een goede moeder zijn, liefdevolle partner en een attente vriendin. Als het ook nog even kan een behulpzame ouder op school en ijverig op je werk. Tussen al die rollen die je wilt vervullen, mag je volgens iedereen ook jezelf niet vergeten.

Je zou van minder moe worden!

Mijn verhaal

Hoi leukerd! Ik ben Mary-Lou, 39 jaar, eeuwig verloofd met Benjamin en moeder van 3 kinderen. Net als jij kies ik er met liefde voor om verschillende rollen in mijn leven te vervullen. De ene dag lukt het net iets beter dan de andere, maar dat hoef ik jou vast niet te vertellen, nietwaar?

Omdat ik heb gemerkt dat het prioriteren van jezelf de rest toch echt wel makkelijker maakt, heb ik Tijd voor mama opgericht. Dit was een webshop met producten waarmee je tijd voor jezelf kunt nemen. Niet lang daarna heb ik, als de multi passionate persoon die ik ben, een tweede webshop geopend; Hippe puzzels. Hier verkocht ik moderne puzzels voor jong en oud.
 

Over MultiMama

Maar… energie volgt je aandacht! Daarom heb ik besloten om van deze twee webshops (én andere hersenspinsels die het licht nog niet hadden gezien) één gaaf compleet platform te maken. Een webshop met cadeautjes voor jezelf & alle andere lievelingsmensen in jouw leven.
 
De naam MultiMama is een hele persoonlijke keuze geweest. Multi betekent veel. Enerzijds slaat het op mijn vele verschillende en uiteenlopende interesses (multi passionate) en anderzijds is het ook een verwijzing naar het moeder zijn van meerdere kinderen. Tot slot is het vooral een ode aan de veelheid aan rollen die jij en ik als moeder willen vervullen.