Cadeautjes voor jezelf & andere lievelingsmensen

Kleine cadeautjes

-70%
 1,48 incl. BTW
-70%

MultiMama voorziet in mooie en unieke producten die je aan jezelf en je dierbaren cadeau kunt doen. Producten die je helpen om vanuit ontspanning een bewust aandachtige moeder, liefdevolle partner en attente vriendin te zijn.

Prettig winkelen

Hippe puzzels

-70%
-70%
-70%

Online cadeauwinkel

Cadeautjes voor jezelf of een ander bedenken is soms erg lastig! Je wilt dat de ander er blij mee is, maar een cadeaubon geven vind je ook suf. Bij MultiMama vind je inspiratie en kun je cadeau’s kopen voor jezelf, cadeautjes voor kinderen in de basisschoolleeftijd en andere lievelingsmensen in je leven. 

Cadeau voor jezelf

Voor opgroeiende kinderen zorgen is een heuse dagtaak. Daar moet je je voor opladen en soms echt even van bijkomen. Ontspanning is dus enorm belangrijk. Niet af en toe, maar met enige regelmaat. Trakteer jezelf daarom op fijne cadeautjes waarmee je deze tijd ook daadwerkelijk neemt. Een cadeau voor jezelf om te relaxen, creatief bezig te zijn of juist een date night thuis met je partner. Elke moeder is immers ook een vrouw.

Cadeau voor een vriendin

Een vrouw met hopelijk een fijne vangnet aan lievelingsmensen om je heen. Opvoeden doe je namelijk zelden alleen. Wil je een vriendin of andere vrouw in je leven feliciteren, bedanken, een steun in de rug geven of zomaar iets liefs geven? In deze online cadeauwinkel vind je een mooi cadeau voor een vriendin.