Wat zit er in de kit | Mama Me-time Kit Mijn zomer

Over het thema van deze Mama Me-time Kit hoefde ik niet lang na te denken. Een zomers thema lag natuurlijk, door de verschijningsdatum, voor de hand. Anderzijds voelde het ook goed om een positieve stempel op de zomervakantie te drukken. Hoewel het leven weer fijn wordt opgepakt, zijn de sporen van het virus nog zeker voelbaar. Vakanties die worden geanuleerd of anders ingevuld om maar iets te noemen.

Mijn zomer

De werktitel van deze kit was ZomerAvond. Hierin schijnt duidelijk mijn voorliefde voor strategisch geplaatste hoofdletters door. Uiteindelijk is het thema Mijn zomer geworden. Deze naam benadrukt mijns inziens duidelijk dat je veel zelf in de hand hebt. Binnen de richtlijnen kun je er nog steeds jouw zomer van maken.

Ontspanningspakket

Dit cadeaupakket heb ik zo samengesteld dat je er een compleet mama me-time moment van kan maken. Benieuwd naar de verwenproducten die er in zaten?

1.Karaf tafelwater Aardbei Verveine | Pineut

Aardbei en verveine is een fijne combinatie om even lekker bij te ontspannen. Verveine heeft een frisse citroengeur en smaak. Het kalmeert en ontspant je lijf. De aardbeien maken dit tafelwater niet alleen een heuse vitaminebom, maar ook lekker zomers.

Je vult de glazen karaf aan met plat (kraan)water, laat deze minimaal 30 minuten intrekken en kunt het daarna serveren. Gedurende de dag kun je je karaf gerust nog enkele keren bijvullen met water. Het fruit en blad geven namelijk lekker veel smaak af. Het karaf zelf is nadien natuurlijk vaker te gebruiken. Een blijvertje dus.

2.Geurkaars Zomerse Aloë Vera | Lemon & Mimosa

De duurzame en schone kaarsen van Lemon & Mimosa worden gemaakt van kokosnootwas en essentiële oliën. De geur uit de kit is een mix van aloë vera en onder andere vanille en bamboe. Een heerlijke combinatie tussen fris en licht zoet!

Ik ben persoonlijk al een tijdje enorm fan van deze kaarsen en wil voorlopig niets anders. Ook benieuwd? Hier shop je de heerlijke geurkaarsen van Lemon & Mimosa.

3.Borduurpakket kever | Stitchy Friday’s Marijke Buurlage

Dit borduurpakket van Marijke Buurlage bevat alles wat je nodig hebt om je eigen borduurkunstwerk te maken. Toegankelijk voor beginners en zeer zeker ook nog heel leuk voor gevorderden.

De illustraties van Marijke Buurlage lenen zich uitstekend voor meer mooie producten. Zo vind je in de webshop een tweetal washi tapes van haar hand: Magic Forest en Moonlight.

4.Troetelzout | Nouz

Last but not least… Dit troetelzout zit bomvol heerlijke ingrediënten zoals epsomzout, dode zeezout en himalaya zout, maar ook rozenblaadjes en amandelolie. Een weldaad voor je spieren. Op instructie van mij speciaal voor je voeten samengesteld door Nouz, maar stiekem kan het ook gewoon in bad gebruikt worden.

Cadeaupakket voor moeders

Zie je jezelf al zitten deze zomer op de bank thuis, in je vakantiehuisje of voor je tent? Ik hoop het wel. Een heerlijk fruitwatertje bij de hand en de geurkaars die de ruimte vult met een heerlijk aroma. Op je schoot ligt een prachtig borduurwerkje klaar voor de eerste steek. Je voeten weken ondertussen in een heerlijk zoutbadje. Een zomeravond zoals een zomeravond zou kunnen zijn. Zonder hoofdletter A. 😉

Nieuwe Mama Me-time Kit

Op dit moment ben ik al weer druk bezig met de nieuwste én laatste kit van dit jaar. Uiteraard in een nieuw thema, maar deze keer ook in een nieuwe vorm. Ik kan nu in elk geval al verklappen dat hij erg speciaal gaat worden. Heel speciaal!

Wil je de voorverkoop niet missen? Schrijf je dan in voor de KitAlert.


Leestip: