Verzending & Bezorging

Reguliere verzending

Wanneer je een bestelling plaatst, verzend ik je pakket de volgende werkdag. Je ontvangt een Track & Trace code in je mail zodat je kunt zien wanneer je pakket onderweg is, én wanneer en hoe laat je pakket geleverd wordt. Ik verzend al deze pakketjes met PostNL. Hiervoor reken ik €4,95 inclusief btw voor de verzending in Nederland en €7,95 voor de verzending naar België. 

Vandaag besteld, morgen bezorgd

[Tijdens de zomervakantie is deze optie uitgeschakeld!] Heb je snel iets nodig? Het is nu voor bestellingen naar een Nederlands adres ook mogelijk om gebruik te maken van de service vandaag besteld, de volgende werkdag in huis. Plaats uiterlijk 23.59 uur je bestelling en deze wordt de volgende werkdag al geleverd. Ik reken een vergoeding hiervoor van €8,95 inclusief btw voor deze vorm verzending. Ik verzend deze pakketjes via VanavondBezorgd.nl/Red je pakketje. 

Let op: je pakketje wordt tussen 17.00 en 22.30 uur bezorgd. Rond 16:00 uur ontvang je een Track & Trace code, waarin een venster van 30 minuten wordt gegeven waarbinnen je pakket bezorgd wordt. Dit half uur wordt live geüpdate, aan de hand van waar de chauffeur zich bevindt.

Verzending Mama Me-time Kit

Een uitzondering op bovenstaande is de Mama Me-time Kit, die heeft een eigen levertijd. Deze levertijd vind je bij het product terug. Voor de kit kun je geen gebruik maken van Vandaag besteld, Morgen in huis. Producten die je tegelijkertijd met de kit besteld, worden ook tegelijkertijd met de kit verzonden.

 

Bezorgkosten

Voor je bestelling breng ik de volgende verzendkosten in rekening:

In Nederland €4,95 en België €7,95. Heeft je bestelling een minimale waarde van €75,00 dan verzend ik je pakket zowel in Nederland als naar België gratis. 

[Tijdens de zomervakantie is deze optie uitgeschakeld!] Je kunt in Nederland nu ook gebruik maken van de optie om je bestelling de volgende werkdag al geleverd te krijgen. De kosten hiervoor zijn altijd €8,95, ongeacht de hoogte van je bestelbedrag.

Pakketten versturen is helaas niet goedkoop. De vergoeding hiervoor bereken ik gedeeltelijk en op een transparante manier aan je door. Dat is ook de reden waarom ik niet standaard “gratis verzending” aan kan bieden.