Cadeau voor moeders; Mama Me-time Kit

Koop jij weleens een cadeautje voor jezelf? Omdat je een doel hebt bereikt en je jezelf wilt belonen of gewoon zomaar omdat je het verdient. Stop met hinten naar je partner en neem het heft in eigen handen. Met de Mama Me-time Kit van Tijd voor mama sla je twee vliegen in één klap.

Cadeau kopen voor jezelf

Elke dag weer doe je je best om van alle losse elementen uit je leven een mooie puzzel te maken. Een kloppende puzzel dat bestaat uit gezin, werk, hobby’s en een sociaal leven. Hard werken soms. En moet hard werken niet beloond worden? Ik ben voor!

Verrassingsdoos voor moeders

Na maanden van voorbereiden ben ik zo blij dat ik het bekend kan maken: de Mama Me-time Kit van Tijd Voor Mama staat nu in de webshop! Het is een verrassingsdoos voor moeders. Een cadeau aan jezelf voor een (verwen)momentje.

Mama Me-time Kit

Ik heb de inhoud van de De Mama Me-time heel zorgvuldig samengesteld en op elkaar afgestemd. Stationery, sieraden en wellness-items van onder andere Aandachtsmomenten, Marbles by MG, Lief voor je Leif en Tijd voor Mama. Ik heb heel bewust voor kleine en enthousiaste ondernemers met mooie en grootste producten gekozen. Dát en het feit dat de doos speciaal voor “la mamma” is, maakt de Mama Me-time Kit net even anders dan andere verrassingsboxen.

Limited Edition

Deze mysterybox is slechts voor een bepaalde tijd te koop. Van 11 november tot en met 25 november staat hij in de webshop en kun je er één reserveren. Alle dozen worden eind november/begin december samengesteld en tegelijk verzonden rond 16 december.

Bonus

Bestel je je doos in de week van 11 november tot en met 18 november dan krijg je als bonus ook een digitaal cadeau! Een cadeau die je het hele jaar door helpt herinneren aan het tijd voor jezelf en je eventuele partner nemen.

Feestelijk momentje voor jezelf

Alle cadeautjes zullen apart ingepakt worden zodat de kit uitpakken echt een feestelijk momentje voor jezelf is. Bestel de kit voor jezelf of juist voor die ene lieve moeder die net bevallen is, haar verjaardag viert of een liefdevolle attentie wel kan gebruiken. En hoe leuk zou het zijn als vaders, familie of vrienden de Mama Me-time Kit voor een lieve moeder bestellen?

Jezelf verrassen

Hou je wel van een verrassing? Kun je wel een verwenmomentje gebruiken? Verkies jij stijlvolle producten boven prullen waar je nooit meer naar omkijkt? Dan is de Mama Me-time Kit een perfect cadeau waarmee je jezelf kunt verrassen.

Verkoopinformatie

Wat: Mama Me-Time Kit; verrassingsdoos voor moeders Inhoud: 5 stijlvolle fysieke cadeautjes en een digitale bonus attentie Prijs: Variabel

Zoek en deel je graag inspiratie op Pinterest? Gebruik dan onderstaande afbeelding om dit artikel op een bord te bewaren.