Het mooiste cadeau voor een moeder

Hoe vaak komt het wel niet voor dat je je suf piekert over een cadeautje kopen voor iemand. Ik word er makkelijker in om maar gewoon te vragen wat iemand wil, maar echt heel leuk vind ik het niet. Het is gewoon veel en veel leuker om zelf met iets tofs op de proppen te komen. Omdat mijn eigen verjaardag nadert, vroeg ik me af waar iemand mij blij mee zou kunnen maken. Vooropgesteld dat ik blij ben met alle aandacht en liefde dat besteedt is aan een kleinigheidje voor mij, is het antwoord tijd. Het mooiste cadeau voor een moeder is tijd!

Tijd voor jezelf heb je niet, die plan je.

Tijd om iets samen te doen

Tijd doorbrengen met de mensen van wie je houdt is een geschenk. Of dat één op één tijd is met je kind, een heerlijke lunch met je partner of lekker winkelen met je vriendin. Wat vindt de ontvangster leuk om te doen? Wat zouden jullie samen kunnen gaan doen?

Cadeautips:

• festivaltickets

• high wine

• citytrip

Tijd om iets nieuws te leren

Jezelf blijven ontwikkelen is rete belangrijk. De eerste jaren met een kind zijn tropenjaren, maar de rust keert linksom of rechtsom terug. Je vind je draai en er is weer ruimte voor ontwikkeling.

Cadeautips:

• Workshop

Zelfhulpboek

• Cursus/Training (bijdrage aan)

Tijd voor zichzelf

Iedereen heeft voldoende tijd nodig om te verwerken, ontspannen en op te laden. Tijd voor jezelf als drukke moeder is helemaal super belangrijk. Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook minder goed voor een ander zorgen.

Cadeautips:

• Tijdschrift

• Retreat

Me-time producten

Extra cadeautip: Tijd voor mama heeft een verrassingspakket in verschillende selfcare thema’s . Een giftbox bestaat uit verschillende producten waarmee moeders welverdiend even bewust aandacht en tijd voor zichzelf kunnen nemen.

Cadeau voor een moeder

Eerlijk is eerlijk, de buurvrouw zal je waarschijnlijk geen retreat of citytrip cadeau doen voor je verjaardag. Deze lijst is dan ook niet alleen bedoeld als een suggestielijst voor een ander. Ik heb ook zeker opties toegevoegd die heel leuk zijn om jezelf cadeau te doen. Of voor de partners die al googlend op zoek naar een cadeau voor hun vrouw hier terechtkomen. Doe er je voordeel mee!

Tijd voor tijd

Het mooiste heb ik voor het laatste bewaart. Bied aan om op de kinderen te passen terwijl zij iets samen doet met haar partner, iets nieuws aan het leren is of tijd voor zichzelf nodig heeft. Tijd cadeau geven hoeft niets te kosten. Die kun je ook cadeau doen met je eigen tijd.

Bewaar deze tips op Pinterest om ze later makkelijk terug te vinden