De leukste adventskalenders voor vrouwen

Waar zouden adventskalenders hun populariteit aan te denken hebben? Is het het verrassingseffect, de belofte van een heleboel moois of het ritueel van de deurtjes openmaken? Waar de één niet kan wachten en alles in één keer openrukt, neemt een ander er elke dag even de tijd voor. Er is, ook voor moeders, genoeg keus. Ik heb de leukste adventskalenders voor vrouwen, verdeeld in categorieën, op een rijtje gezet. Van heerlijke kalenders gevuld met chocolade tot bijzonder gevulde luikjes met een erotisch tintje.

Adventskalender voor moeders

Uiteraard mag de Tijd voor mama Adventskalender niet ontbreken in deze fijne lijst. Vanaf 1 december tot en met 24 december ontvang je dagelijks een reminder aan hoe jij goed voor jezelf kunt zorgen. Dit in de vorm van een kaartendeck waarvan je de kaartjes dagelijks “spaart”. Uiteraard ook vergezeld door cadeautjes. Om de dag ontvang je een cadeautje die helemaal past bij de intentie.

Adventskalender gevuld met chocola

Wist je dat M&M’s een eigen adventskalender heeft? De M&M’s & friends is gevuld met heerlijke chocolade. Niet alleen met de welbekende krokante chocoladenootjes, maar ook met mini Snickers, Mars en andere chocolade friends.

De M&M’s & friends adventskalender kost €7,99 en is gewoon bij de Appie te koop.

Adventskalender gevuld met thee

Thee kan altijd, maar zeker tijdens de koudere maanden is een kop heerlijke warme thee zo welkom. Als echte theeleut kun je deze kalender niet missen. Met 24 vakjes gevuld met 24 smaken biologische kruidenthee wordt het een waar ontdekkingsreis.

Dit perfecte cadeau voor een theeliefhebber kost €15,17.

Adventskalenders van Rituals

Ook in 2022 stelt de Rituals adventskalender niet teleur. Je kunt uit 3 kalenders kiezen: 2D en 3D Advent Calendar en de Premium Advent Calendar, allemaal in de vorm van een kerstboom. Gevuld met de fijne en luxe Rituals producten is het een feestje om af te tellen naar kerst.

Vanaf €69,50 voor de 2D en €149,50 voor de Premium.

Happy Socks Happy Holidays Socks Gift Set

Tussen alle kalenders zijn er altijd een paar die opvallen. Dat geldt zeker voor deze mooierd van Happy Socks. Met een prijs van €240,00 is hij niet goedkoop, maar oh my wat zou ik hier blij van worden. Instant happiness!

Aftellen naar kerst met een Happy Socks giftbox kost €240,00.

The Naughty & Nice Advent Calender

Ook deze kalender is er een in de categorie bijzonder. Dit sexy cadeautje bevat seksspeeltjes, glijmiddel en items voor soft bondage. Ooh la la.

Dit erotisch cadeaupakket kost €129,99.

Adventskalenders voor vrouwen

Kinderen, mannen en vrouwen kunnen hun hart ophalen; er is voor elk doelgroep mooie kalenders te koop. In dit artikel lichtte ik de wat mij betreft allerleukste luikjes voor vrouwen uit.

Welke is jouw favoriet? Heb je je ingeschreven voor de Tijd voor mama adventskalender?

Gebruik je Pinterest om ideeën op t doen? Bewaar dan dit artikel op een bord met deze afbeelding.