De leukste adventskalenders voor vrouwen

Waar zouden adventskalenders hun populariteit aan te denken hebben? Is het het verrassingseffect, de belofte van een heleboel moois of het ritueel van de deurtjes openmaken? Waar de één niet kan wachten en alles in één keer openrukt, neemt een ander er elke dag even de tijd voor. Er is, ook voor moeders, genoeg keus. Ik heb de leukste adventskalenders voor vrouwen, verdeeld in categorieën, op een rijtje gezet. Van heerlijke kalenders gevuld met chocolade tot bijzonder gevulde luikjes met een erotisch tintje.

Selfcare adventskalender

Uiteraard mag de digitale Tijd voor mama Adventskalender niet ontbreken in deze fijne lijst. Vanaf 1 december tot en met 24 december ontvang je dagelijks per e-mail een bericht dat je een deurtje kunt openen. Achter elke deur vind je een liefdevolle reminder over intenties, maar ook fijne affirmaties, toffe printables en kleine opdrachten om zonder stress naar kerst toe te leven. Hier en daar zul je ook cadeautjes ontvangen in de vorm van korting en gratis verzending bij MultiMama.

Eten en drinken adventskalenders

Adventskalender gevuld met chocola

Kun je niet genoeg hebben van chocola? Deze adventskalender met chocolade is gevuld met maar liefst 30 stuks! Simply Chocolate heeft de kalender gevuld met een mini versie van hun 10 populairste smaken. Zou jij meer benieuwd zijn naar Mocca Molly, Crispy Carrie of toch Pink Polly>

De Simply Chocolate chocolade adventskalender kost €35,00 en shop je gewoon hier bij MultiMama.

M&M’s & friends

Wist je dat M&M’s een eigen adventskalender heeft? De M&M’s & friends is gevuld met heerlijke chocolade. Niet alleen met de welbekende krokante chocoladenootjes, maar ook met mini Snickers, Mars en andere chocolade friends.

De M&M’s & friends adventskalender kost €7,99 en is gewoon bij de Appie te koop.

Pukka adventskalender met thee

Thee kan altijd, maar zeker tijdens de koudere maanden is een kop heerlijke warme thee zo welkom. Als echte theeleut kun je deze kalender niet missen. Met 24 vakjes gevuld met 24 smaken biologische thee wordt het een waar ontdekkingsreis.

Dit perfecte cadeau voor een theeliefhebber kost €15,69.

Adventskalender met verzorgingsproducten

Adventskalenders van Rituals

Ook in 2019 stelt de Rituals adventskalender niet teleur. Opnieuw kun je kiezen uit 2 kalenders: 2d Exclusive en 3d Deluxe, beide in de vorm van een kerstboom. Gevuld met de fijne en luxe Rituals producten is het een feestje om af te tellen naar kerst.

Vanaf €59,90 voor de Exclusive versie en €89,90 voor de 3d kerstboom met lichtjes.

Nivea adventskalender

De Nivea kalender om af te tellen naar kerst is gevuld met allemaal Nivea en andere producten in mini en fullsizeformaat. Denk aan handcréme, deodorant, een nagelvijl en een uitsteker voor kerstkoekjes.

De Nivea adventskalender kost €67,95 en is gewoon bij Bol.com te koop.

Bijzondere adventskalenders voor vrouwen

Happy Socks Advent Calender Gift Box

Tussen alle kalenders zijn er altijd een paar die opvallen. Dat geldt zeker voor deze mooierd van Happy Socks. Met een prijs van bijna €200,00 is hij niet goedkoop, maar oh my wat zou ik hier blij van worden. Instant happiness!

Aftellen naar kerst met een Happy Socks giftbox kost €199,95.

The Naughty & Nice Advent Calender

Ook deze kalender is er een in de categorie bijzonder. Dit sexy cadeautje bevat seksspeeltjes, glijmiddel en items voor soft bondage. Ooh la la.

Dit erotisch cadeaupakket kost €129,00.

Adventskalenders voor vrouwen

Kinderen, mannen en vrouwen kunnen hun hart ophalen; er is voor elk doelgroep mooie kalenders te koop. In dit artikel lichtte ik de wat mij betreft allerleukste luikjes voor vrouwen uit.

Welke is jouw favoriet? Heb je je ingeschreven voor de Tijd voor mama adventskalender?

Gebruik je Pinterest om ideeën op t doen? Bewaar dan dit artikel op een bord met deze afbeelding.

.