5 x een ontspannend kerstcadeau voor haar onder de 30 euro

creatief en ontspannend kerstcadeau voor haar onder de 30 euro

Met de nieuwe maatregelen die als een bom zijn ingeslagen, kan ik mij voorstellen dat je je vrouw of (een) vriendin, graag een ontspannend kerstcadeau wilt geven met de feestdagen. Een cadeau waarbij je laat zien dat je snapt dat ze, juist nu, wat vaker een moment voor zichzelf moet nemen. In deze blog help ik je graag op weg met het vinden van een zen moment met een ontspannend kerstcadeau voor haar. Nog een leuk gelukje: alle cadeautips in deze blog zijn onder de 30 euro!

Een creatief kerstcadeau voor haar: Kleurboeken voor volwassenen

Voor mij persoonlijk met stip op nummer één is het kleuren voor volwassenen. Kleuren is namelijk niet alleen voor kinderen. Ik heb onlangs het prachtige Natural Beauty kleurboek gekocht en plan nu iedere dag een kleur moment voor mezelf in. Het brengt instant ontspanning in mijn leven om lekker creatief bezig te zijn. Ik laad helemaal op en kan kleuren dan ook echt als ontspannend kerstcadeau aanraden.

Zelfs samen met mijn 6-jarige dochter is het een heerlijk ontspannend moment. Samen aan de keukentafel met een spectrum aan kleurpotloden en stiften, een kop thee, een bak vol fruit en heerlijke klets momenten. Je bouwt op deze manier een diepere en ontspannende band op met je kind. Ik zeg win-win.

Tijdvoormama verkoopt prachtige kleurboeken voor volwassenen. De shoptip hieronder staat nog op mijn verlanglijstje. Een botanisch kleurboek met harde kaft en een register van alle planten in het boek. Echt prachtig!

Een membership in de gouden lijntjes community

Voor creativiteit hoef je gelukkig de deur niet uit. Dit membership in de gouden lijntjes community is ideaal wanneer je een beginner bent en graag creatief bezig wilt zijn met tekenen. Maar ook wanneer je al wat ervaring hebt met tekenen en maar meer inspiratie zoekt. Het geeft meteen een stok achter de deur om die creatieve en ontspannende momenten voor jezelf door te zetten. Waarom een membership met een community? Omdat het praktisch is wanneer je zo nu en dan graag een vraag wilt stellen. Bijvoorbeeld wanneer je vastloopt en hoe je dan verder moet met tekenen.

Van tekenen in een journal, tot digitaal op je ipad. Alles is mogelijk binnen het gouden lijntjes membership. Bij een membership vanaf €12,50 per maand krijg je toegang tot een online community, kun je meedoen met challenges en mee tekenen tijdens live sessies. Nieuwsgierig geworden? Het Gouden Lijntjes membership gaat live per januari. Een leuk voordeeltje pakken? Je betaalt nu voor januari, je eerstvolgende afschrijving zal pas in februari zijn.

DIY-Pakket voor een plantengekkie

Staat jullie huis vol planten en wordt jouw vrouw hier helemaal zen van? Dan is het diy pakket Plantenhanger van macrame een perfect kerstcadeau voor haar. Je ontvangt een compleet pakket waarmee ze zelf een plantenhanger kan maken met geometrische vormen. Perfect voor in de keuken met kruidenplantjes er in of in de woonkamer met een succulent of een schattige mini cactus.

DIY Pakket bloemenkrans

Ik vind dit een géweldig zelfmaak-pakket. Ik ben dol op droogbloemen en heb altijd al een krans willen maken maar wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Het DIY bloemenkrans pakket is daarom perfect. Het pakket bevat een mooie krans met ophang oog en touw, een prachtig bosje droogbloemen, ijzerdraad om de bloemen te bevestigen en een hapklare DIY uitleg om aan de slag te gaan. Kies je kerstcadeau voor haar voor een naturel boeket zoals ik heb gedaan of ga je voor de gekleurde bloemen?

Hét ontspannende kerstcadeau voor haar? Een puzzel!

Ik vind puzzelen echt heerlijk. Hier hebben we binnen het gezin ook de traditie dat we tussen kerst en oud en nieuw een kerstpuzzel maken. Super gezellig om met ons drietjes aan de eettafel te zitten en samen de stukjes in elkaar te leggen. Maar alleen puzzel ik ook graag. In puzzelboekjes: als in sudoku of woordzoekers.

Maar ook aan tafel. Vooral de legpuzzels van tijdvoormama vind ik fantastisch, want kijk nou wat een prachtige illustraties. Ze zijn zo ontzettend mooi dat je ze kunt inlijsten en aan de muur hangen. Doe daar een winterse zelfmaak cocktail bij en je hebt hét perfecte kerstcadeau voor haar.

Zo zie je maar dat er genoeg cadeau inspiratie is onder de 30 euro waarmee je haar op creatieve wijze kunt verrassen. Het gaat namelijk niet om het bedrag van het cadeau, maar de waarde die eraan vast zit. En iemand ontspanning cadeau doen, is altijd een goed idee. Welk cadeau geef jij haar deze kerst?!

Gebruik onderstaande afbeelding om deze cadeautips te bewaren op Pinterest.

creatieve en ontspannende kerstcadeau's voor haar